Pages

Aug 26, 2013

Semakin Lama Semakin

Assalamualaikum

Isnin
Blue monday kepada yang pakai baju biru hari ni
Aku
Kuning
Tapi otak aku tak kuning lah

Aktiviti riadah hari ni
Mengeluarkan beberapa keping kertas campor plastik duit

Semakin hari semakin rasa cepat je DUIT tu mengalir
Yes. DO IT keluarkan DUIT
Semakin lama dompet dibuka , semakin banyak duit terkeluar

Tadi dalam masa beberapa jam je
Haa duit lima puloh tu bape kali keluar

Tu baru beli barang keperluan dia nak balik asrama
Dia buat treatment rambot dia lagi
Sabun , biskut , pensel , pemadam , nestum , milo
Belom lagi datang menggila setan aku shopping

Aku tak tau salah sape
Dan taknak salah kan sape2 pongg

Mungkin kena dikawal dalam penggunaan seharian
Tapi tak boleh
Keperluan tetap perlu
Keinginan tu boleh diketepikan
Tapi tak boleh jugak
Keinginan pon teringin jugak
Eh
Gila

Mungkin harga barang naik
Mungkin jugak kos pengangkutan nak hangkot barang tu sana sini pon makin naik
Mungkin jugak nak tanggung gaji pekerja, sewa bagai tu
Mungkin jugak duit aku yang makin tak naik2

Eh ? Ye ke
Ye kot

Haih

 Haaa membuntang mata mulut 



Ya Allah permudahkan lah urusan kami
Murahkanlah rezeki kami
Aminn =D

# jom open house bebeh


3 comments:

  1. Assalamualaikum..salam ziarah!! Jemput ziarah blog saya ;)
    http://supplementforall.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. aamiin..moga rezeki kita sama2 dimurahkan lagi
    lepas raya ni mmg byk pakai duit...hhuhu

    ReplyDelete
  3. always doakan yg terbaik for u yer dear !

    ReplyDelete

menari-nari jejari kawan-kawan si keli menari
jangan pening ayat atas tuh. komen je :)