Pages

Jul 14, 2013

Gadget OOO Gadget

Assalamualaikum

Salam 5 Ramadhan. 

Dah petang ni macam2 gaya rupe ada .Ada yang dah terlentang , ada yang meleleh tengok resepi ape nak masak hari ini .Tapi aku membuntang mata tengok gadget . 

Ya gadget la .Kalau ikut sangat zaman terkini terkunu terkana memang tak terikut .Ekceli aku tengah mencari fon baru .Nak hidupkan balik nom celcom yang nyawa dihujung tanduk tu .Fon yang boleh buat macam2. Dan yang boleh update blog secepat sepantas kilat cepat kemas dan bersih gitu .


 

Nokia Lumia 1020 . Baru lancar beberapa hari ni . Dengan kamera utama 41mega pixel , kamera depan 1.2 mp. Aku pon tadi ternganga tengok kat youtube . Kalau sampai dekat malaysia dalam 1 minggu 2 minggu ni , mungkin dalam dua ribu lebih .

  


Xperia Z . Tergugat kau . Siap leh rendam dalam air lagi . Tapi orang kata elok lagi HTC One . Ye ke ?



 


Yang ini ?
 

Atau yang lain2 untuk dinyatakan 

Atau ini                                    
 

5 comments:

  1. amik yg last :P hehe.. pilih yg mana2 elok, boleh tengok review kat internet juga.. tengok juga bajet berapa and make sure selesa ngan fon tu :)

    ReplyDelete
  2. yg last tu jugak tahan lasak.. tepon deno yg nokia biasa tu kan.. jatuh tingkat 1 pun takde apa

    ReplyDelete
  3. amik yang last. sebab tahan lasak. yang gadget2 lain tu sesuai untuk internet je. tak sesuai untuk jawab n text.ehehehe

    ReplyDelete
  4. agak2 yang last tu, kat mana ada jual ea?
    nak beli jugak lah ;)

    ReplyDelete

menari-nari jejari kawan-kawan si keli menari
jangan pening ayat atas tuh. komen je :)