Pages

Jun 11, 2012

7hari 7malam


Assalamualaikum .



Sibuk ..
Busy ..
Tak sempat ..
Banyaknya..
Haaa ada lagi ...
Ni nak apa pulak ni ..


Haaa kejap saya kira ..
Kejap saya tanya bos ..
Ada lagi ke ..
Nak bila ..
Kalau lambat sikit boleh ..


Cepat cepat cepat ..


Ni la antara kata-kata yang keluar dari mulut kalau kerja mula banyak ..
Tak rupa apa dah meja ..
Nasib baik muka ade rupa lagi ..

Mula lah nak guna mouse tapi terpegang henset  ..

Mula lah nak amek pen terambil gunting..

Mula lah salah panggil nama ..
Sampai nama panggilan di rumah ke pejabat ..

Mula lah pulak makan pon lupa..
Taw2 dah pukul dua ..

Mula jugak kerja terkejar masa ..
Sampai balik pon jam luar biasa ..

Takpa ..
Merungut sesekali  jangan dalam kerja ..
Kita  suka ..
Bos ria ..
Ibadah dalam kerja ..
Semoga Allah redha ..






'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

  


13 comments:

  1. biasalah tu. kerja, ada masa busy dan ada masa relax. hehe.

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete
  2. it's normal specially bila monday hehe

    ReplyDelete
  3. huhuhu.... keja memang tak pernah habis...

    ReplyDelete
  4. kat tmpat cik mama wlau bz mcm nerr pun time lunch alan sharpppp.. heheheh mkn untuk tenaga untuk buat kerja untuk company juga.. ^_~

    ReplyDelete
  5. bz pon boleh buat sajak hehehe... selmat berkoje..

    ReplyDelete
  6. @NASZYup.Tapi time relax tu kene guna betol2.

    ReplyDelete
  7. @Masz Sidek Kerja memang tak kan habis.Kerja kan ibadah

    ReplyDelete
  8. @Cik mama Haha.Makan mmg sharp.Tapi saya tak sharp2.Haha

    ReplyDelete
  9. @BERT Sebab busy boleh la jadi sajak.Haha

    ReplyDelete
  10. hehehe...monday blues ke ni...=p

    ReplyDelete
  11. busy nya..tak pe nanti settle la keja byk2 tu..

    ReplyDelete
  12. kerja mmg busy..bila kerja+isteri jd kerja 24 jam..huhu..slmt bekerja;)

    ReplyDelete

menari-nari jejari kawan-kawan si keli menari
jangan pening ayat atas tuh. komen je :)