Pages

Jul 21, 2012

Jom Shopping !




Ada troli besar lagi tak ?



 Ada kaunter besar lagi tak ?




Ada nombor banyak lagi tak ?
( Harga lepas diskaun ) 




Ada kaunter luas lagi tak ?





Ada resit panjang lagi tak ?


''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Gambar : Shopping

Lokasi : Giant

Punca : Barang dapur habis

Masa yang diperlukan untuk memenuhkan troli : 15 minit

Tips : 1. Elakkan shopping 2 bulan sekali
( sebaik-baiknya )

2. Pastikan list kan apa yang nak dibeli
( kalau tak  list 15 minit memang semput )

3. Pastikan anda bersedia dengan segala kemungkinan harga yang menimpa ^^



12 comments:

  1. Ada duit banyak lagi tak? haha :D
    semalam pun shopping sakan gak, sebab dh lama dapur tak berasap. time ramadhan ni la bru nak guna balik

    ReplyDelete
  2. errr.. agak2 tu berapa ratus habis tu ye??

    ReplyDelete
  3. waahh...sakan tuh..hehe..happy shopping :))

    ReplyDelete
  4. bestnya shopping terliur pulak tgk air solivite tu, salam ramadhan..

    ReplyDelete
  5. @keri ikhwan kih3.banyk lagi untuk bulan akan datang la pulok.. :D
    Wahh dia pon shopping gak..

    ReplyDelete
  6. list mmg penting sgt. kalau takdak list, lambat nk belibeli sebab habis semua benda tgk mana yg ada mana yg ada. kadang beli overdose trus T__T

    ReplyDelete
  7. hamboih...banyak nau brg nye ni ha.. selamat berpuasa...

    ReplyDelete
  8. @syakey overdose terus masuk wad terus..hehe

    ReplyDelete

menari-nari jejari kawan-kawan si keli menari
jangan pening ayat atas tuh. komen je :)