Pages

Jul 3, 2012

TADIKA : Ayam vs Angry Bird

Setiap hari rabu ..
Menu makan budak2 tadika ni ..
Nasi lemak ..
Seminggu sekali je ..
Tak leh hari2 diorang ni ..
Nanti naik lemaknya ..
Aku pulak kang yang naik minyak ..



Rabu , 2012 


"Cikgu , hari ni makan ape ? "

"Nasi lemak .. "

Tak lama kemudian ..

"Cikgu , ni telur apa ? "

"Telur ayam .. "

" Saya tak nak , saya nak telur angry bird .."



Huh..
Kalau ada .. dah lama  nasi lemak stail angry bird aku bagi ..
Aduhai ..


      


vs  



26 comments:

  1. hahaha..lukis muka angrid bird kt telur tu

    ReplyDelete
  2. oengaruh angry bird dengan budak2 memang kuat hehe,, smpai makan pun nak mkan tlur angry bird.. haha

    ReplyDelete
  3. Haha comel la..

    Mmg 'die hard fan' angry bird tu, smpai mknn pun nak angry bird.huhu ^_^

    ReplyDelete
  4. huhuhu mahal tu nak beli telur burung buat nasik lemak.

    ReplyDelete
  5. cakap kat budak budak tue... "pokok kek kau"

    ReplyDelete
  6. ni semua pengaruh angry bird la kan.. hehehe

    ReplyDelete
  7. budak2 skang ni klu boleh semua nak angry bird je!

    ReplyDelete
  8. haiyo.

    bahaya2 telor angry bird pulak dah. kikiki ;)

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum keli....budak2 skg ni tak ada benda lainkan mestinya angry bird je...:)

    ReplyDelete
  10. hahahaha.. telur angry bird??hahahaha.. hadoiyai

    ReplyDelete
  11. Aduhai bdk2 skrg lawak la comel pun ada gak

    ReplyDelete

menari-nari jejari kawan-kawan si keli menari
jangan pening ayat atas tuh. komen je :)