Pages

May 28, 2012

Segmen Dalca : Bloglist June

Assalamaualaikum 




  


Dengan lafaz bismillahirrohmanirrahim . Aku menerima segmen ni. Eceh macam terima akad nikah . 
Rasa lapar lah dengar nama dalca nih. Takde free dalca dan roti canai ke join segmen nih. Hmm. 


Dapat jawab 3 Abdul    soalan ni dapat la dalca lah kan ?


''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''


1. UMUM 
Filem Melayu apakah mendapat kutipan paling banyak pada tahun 2012 hingga kini?

Hmm soalan ni susah le pulak . Haha. Umum sampai tergamam.
Tak taw le.Tapi setakat 2011 tu KLGangster lah kan .
Kalau sekarang ni Nongkrong lah kot .



2. LOGIK 
 Edisi Dalca manakah yang paling diminati?

Semua edisi. Tapi pilih satu je sini . Edisi Artikel .Macam entri ini .
Kalau baca nih mau ketuk2 sudu kat dalca .Sampai percik2 eh . (over citer )



3. ILMIAH
Siapakah wanita yang tidak mempunyai haid dan nifas?  

Kalau perempuan nak jawab le budak2 belum cukup umur.
Ni wanita . Wanita yang sudah putus haid. (Monopoosss )






''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Terima kasih dalca wat segmen ya .
Ni kementerian tak busy , join la. 
^^




3 comments:

  1. thanks join... moga berjaya erkk..kita tengok siapa yg kena..hehe

    ReplyDelete
  2. tahniah....
    datang dari segmen sama...dah follow
    follow saya kalau sudi pemenag no 4

    http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/05/segmen-dalca-bloglist-june.html

    Sila datang yer kat segemen sya ajak rakan2 lain

    http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/06/segmen-1-malaysia-1-blogger-1-generasi.html

    ReplyDelete

menari-nari jejari kawan-kawan si keli menari
jangan pening ayat atas tuh. komen je :)