Pages

Oct 17, 2013

Tergendala Semalaman


Kisah dari malam tadi la ni 
Orang nak jalan-jalan kat blog pon tak boleh 
Nak cek email sangkut 
Meng chat pon tergendala
Semua-semua la

Tapi ada hikmah 
Aku boleh siap tanda kertas sampai 2 pagi 
Hek !





Nak kata malam tadi hujan kilat petir 
Takde la pulak 
Kalau petir kompem line putus
Aku pon taknak bukak 
Kang aku sekali kena putus

Sebab dulu penah kena sekali 
Terlambat tutup stremyx
Masa tu hujan kilat 
Sekali berasap modem kau 
Haha
Tapi bukan aku masa tu  lambat tutup


Jadi malam tadi pasrah aje la
Nak call pon dia bukan panggilan 24jam 
Tadi try on dah oke 

Dia ni pandai tau 
Nati tak lama lagi kan 
Dia suh tambah duit tambah kpbs 
Suh laju sikit katenya 

Bagi aku nak laju ke mana 
Aku bukan ada 24H nak donlod video 
Aish 

Kadang-kadang pon slow jugak
Terkedip-kedip kuning tu 

TM ni nak ape sebenarnya ni
Aku bayar
Tertunggak tak pernah pon 
Hari ni bil sampai 
Esok takpon minggu tu jugak aku settle kan !


12 comments:

  1. sama lah macam kat rumah..org tm dah sibuk suruh upgrade...maleh den

    ReplyDelete
  2. alkisah dah tukar ke ISP lain..

    ReplyDelete
  3. Akk sya pun pakai ni..line lembb..huhu..suh dia tkar je la

    ReplyDelete
  4. hihih..akak pun kekadang geram tahap gaban... time nak bw..time tu jugak line dia terkemut kemut..hahahaha...

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum awak. kesian awak. sabor jelah. sheila dah lama tak pakai modem ni.. dah lupa camne nak jaga dia. hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasa tak payah jaga dah
      ktuk ketuk je
      hehe

      Delete

menari-nari jejari kawan-kawan si keli menari
jangan pening ayat atas tuh. komen je :)