Pages

Apr 2, 2012

"SEGMEN NASZ : JOM BLOGWALKING"

assalamualaikum wbt.

jalan sane jalan sini jupe pulok blog ni .
ape lagi lari laju2 klik abang naser nih.
huhuk


'aku hanya seorang lelaki biasa yang hidup di muka bumi ini '


---------------------------------------------------------


haaa .. ini lah senior mohd.naser yang baik-baik sekali buat segmen cam ni

inilah mase si keli ini nak pegi menari-nari di blog orang lain

dan kawan-kawan lain pon moh le pulok menari2 kat sini

ade ke nak datang ,perasan macam artis bollywood ... huhuk

jom baik hati klik  ke sini :)

27 comments:

  1. salam kenal. dah follow awak.

    thanx sudi join segmen ni.

    ReplyDelete
  2. Good luck ya korang yg blogwalking ni! Bgus sbnrnya, byk blog best tak explore lg. :)

    ReplyDelete
  3. SIS AI: betul2.sambil2 cari kawan baru :)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum dan hai.sy dr segmen Nasz,done follow.follow sy juga ye =)

    ReplyDelete
  5. SOLEHAH: waalaikumussalam.thanks.insyaallah :)

    ReplyDelete
  6. sggah bw sini,,dtg dri segmen same:)

    ReplyDelete
  7. cik lynn dari segmen yg sama...=)done follow sni...

    http://lynnlinda.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  8. list utk blogwalking dah kuar. jom mulakan sesi blogwalking. list boleh tengok kat sini.

    http://mohdnaser.blogspot.com/2012/04/kumpulan-1-1.html

    ReplyDelete
  9. CIK LYNN: done follow. thanks ye .

    ReplyDelete
  10. tinggalkan jejak sini...dah jd follower ^^

    welcome back to :
    http://bintuzainal14.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  11. As salam...

    Singgah dari segmen yang sama..salam kenal dan kalau FREE jemputlah BW ye...

    http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  12. hye , singgah dr segmen yg sama jugak :)

    ReplyDelete
  13. Singgah dan Follow sini :)
    Tandanglah ziarah ke Nakhoda Nurani jika sudi`
    Salam Perkenalan ^_^

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  14. singgah sini jugak n follow awk...salam perkenalan..^^

    ReplyDelete
  15. singgah..mama juga dr segmen yg sama..

    ReplyDelete
  16. balas singgahan dan follow sini :))

    ReplyDelete
  17. singgah sini :)

    http://supercontestblog.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  18. Salam kenal,dari segmen yg sama :D

    ReplyDelete
  19. Datang dari Segmen yang sama...

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  20. salam perkenalan semua!

    thanks ye :)

    ReplyDelete
  21. hai . dari segmen yang sama . singgah n follow sini :) feel free to visit me back ya :)
    http://bungajauh.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete

menari-nari jejari kawan-kawan si keli menari
jangan pening ayat atas tuh. komen je :)