Pages

Apr 8, 2012

segmen V : "SEGMEN NASZ : PROMOSI BLOG"

assalamualaikum wbt.

wahai orang kampong sekalian 

abang nasz buat lagi segmen lah . menipu tak kenal .

nak kenal klik lah  abang nasz ni 




kenal kan ? 

segmen abang nasz lagi 
keli menari datang sertai 

errr macam ne nak cakap ni . 
katenye kene buat ucapan tanda terima kasih kepada korang2 promosikan belog nih .. 

terima kasih diucapkan kepada tuan pengerusi majlis , yang dihormati kakak/abang/adik comel2 serta pembaca2 yang dikasihi . pertama2 kalinye  saya ingin mengucapkan terima kasih kepada kekorang yang sudi ikut  follow  saya  dan mempromosikan saya .. .. ..errr   alamak gagap la pulok nak buat ucapan ...  
sekian terima kasih .


aku promosi belog korang macam ni ! 
korang follow si kelimenari ni 
 letak belog kite kat blog list die , 
kite letak belog die jugak kat  sini !
 dari 9hb April sampai 9hb Mei . sebolan cam tu .  Insyaallah .

amacam ? boleh ye . adil kan .  setuju ?

setuju ! bagus . haa kan comel kakak kite hensem abang kite  cam tu . 

terima kasih ye kengkawan promosi kan belog kite . ^^
-----------------------------------------

:: tiada apa yang mustahil bagi orang yang berani mencuba ::

32 comments:

  1. Ades.. Dah naik malu dah nak ucap good luck kat korang yang bakal join ni.. Masih terasa malas nk join segmen, tp sy sokong org yg rajin join segmen!

    ReplyDelete
  2. slmt bersegmen keli ape nyah..hihi,mlwk jer

    p/s:sory yer x sempt nk komen blog kelimenari dua 3 hari ni,cbuk gila..

    ReplyDelete
  3. SIS AL : haha.takpe lah .rajin jugak nak wish goodluck.hehe

    ReplyDelete
  4. SYAHIRIL: segmen makan keli banyak2. hehe

    ReplyDelete
  5. suke la blog ni..geli dinding perut gua..ahak

    ReplyDelete
  6. mybunny : hehe.perot menari2 tak.

    ReplyDelete
  7. dah lama tak join segmen nii..huhu

    ReplyDelete
  8. 67 lapor diri ;)
    kalau sudi marilah sini
    http://lyanakamarulzaman.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

    ReplyDelete
  9. senarai group dah kuar. bleh mula promosi blog dalam group masing2. hehehe.

    http://mohdnaser.blogspot.com/2012/04/maka-bermulalah-promosi-blog.html

    ReplyDelete
  10. Hai.. SukaGelak promote blog awak harini.. Jom singgah :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/04/jom-promosi-blog-kawan-kawan-day-1.html

    ReplyDelete
  11. BW dr segmen yg sama...

    http://masrinasidek.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

    ReplyDelete
  12. dtg dri segmen sama....

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/04/time-untuk-promosi-blog-dari-segmen-abg.html

    ReplyDelete
  13. icumm dah BW sini...sila la dtg blog icumm..dah promote blog kamu...sila tgk..minta maaf kalu cara mmpromosi blog kamu tidak disenangi ^^

    http://icumm-icum.blogspot.com/2012/04/promote-promosi-blog-kengkawan.html

    ReplyDelete
  14. icumm: thanks ye.so nice :)

    mawardi: selamat datang !! :)

    ReplyDelete
  15. sggh sini dr segmen sama...promosi blog sni..http://mylifestoryz.blogspot.com/2012/04/masa-untuk-promosi.html

    ReplyDelete
  16. Datang dari segmen yg sama,peace :D

    ReplyDelete
  17. segmen sama . follow here . jom datang sini
    http://bungajauh.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

    ReplyDelete
  18. farhanamsdo: thanks :) nice 2 meet u :)

    ReplyDelete
  19. hye..miera follow sini.. jemput ke blog dan jadi follower k.. :))

    http://mastrixia.blogspot.com/2012/04/bermulalah-sesi-promosi-blog.html

    ReplyDelete
  20. hai keli menari... saya datang dan follow sini... best la template macam nih... bleh share x macamna nak buat?

    ReplyDelete
  21. PERMATA : hye:). template ni dari mane YummyLolly.com. sy pon takbape nak pasti sebab dah delete die nye folder :(

    ReplyDelete
  22. Haii BW sini :) jom2 kite promosi blog heheh

    http://sayabudakcinonettt.blogspot.com/2012/04/segmen-nazs-promosi-blog.html

    ReplyDelete
  23. Blogwalking dari segmen segmen-nasz-promosi-blog..

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/04/segmen-nasz-promosi-blog.html

    ReplyDelete

menari-nari jejari kawan-kawan si keli menari
jangan pening ayat atas tuh. komen je :)